Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Cadastru Bistrita

Cadastru BistritaL reprezinta o societate cu capital privat romanesc, infiintata in anul 2011 Obiectul principal de activitate il reprezinta activitatea de PROIECTARE, TOPOGRAFIE, GIS si CADASTRU .

Oferim solutii simple si extrem de eficiente, in conformitate cu legislatia in vigoare si respectand normele emise de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara. 

Lucrarile noastre sunt intotdeauna executate cu aparatura de ultima generatie, de la intabulari apartamente pana la lucrari de anvergura in santiere, se intocmesc in un scurt timp iar stresul aprobarii dosarului si birocratia sunt reduse la minim.

Echipa MapCad este alcatuita din ingineri si arhitecti cu o vasta experienta in domeniu dobandita prin multitudinea si complexitatea proiectelor realizate.

Activitatile si lucrarile societatii sunt executate cu personalul de inalta calificare precum si subanteprenori de specialitate, cu experienta acumulata la lucrari cu caracter deosebit.

Activitatea firmei noastre se adapteaza in permanenta cerintelor pietei si nivelului tehnic in
continua crestere al tehnologiilor avansate si al materialelor de constructii folosite la diverse lucrari de constructii.

Vom continua sa fim adeptii celor mai inalte standarde de etica si integritate prin asigurarea calitatii superioare a lucrarilor noastre si a solutiilor de valoare, sa ne executam lucrarile in siguranta maxima (conform normelor legale in vigoare) si conform principiilor protejarii mediului inconjurator.

Unul dinte obiectivele societatii in urmatoarea perioada este de a tine pasul cu permanenta expansiune a pietei in domeniu si a noilor tehnologii aparute.

Se are in vedere imbunatatirea portofoliului de lucrari, obiectivul principal fiind accesul la licitatiile publice organizate.

Firma Cadastru BistritaL este prezentă în cadrul proiectelor de mare amploare la care contribuie prin experienÅ£a tehnica a specialistilor sai, la coordonarea eficienta a lucrarilor si incadrarea in termenele de executie angajate.

Contractarea unui volum mare de lucrari si executarea acestora la un ridicat nivel tehnic este
rezultatul unei bune organizari a activitatii si dotarii cu personal de inalta calificare profesionala, precum si a achizitionarii si folosirii unor echipamente performante.

Misiunea fundamentala a societatii este de a face o diferenta printr-o contributie pozitiva in viata comunitatii, fiind un permanent exemplu de profesionalism si calitate in derularea contractelor cu beneficiarii.

Angajatii societatii precum si colaboratorii sunt calificati in urmatoarele domenii:

  •  INGINERIE CIVILA , CAI FERATE SI DRUMURI
  •  INGINERIE GEODEZICA
  •  INGINERIE HIDROTEHNICA
  •  GIS
  •  CADASTRU
  •  ARHITECTURA

Apeland la specialistii nostri, veti avea siguranta intocmirii si verificarii corecte si legale a actelor si dosarelor necesare. Documentatia finala de cadastru/intabulare va fi obtinuta rapid cu un efort minim din partea dvs.

 

Galerie Birou Cadastru Bistrita