Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Cadastru Deva

Biroul de cadastru Deva a pus accent intotdeauna pe prestarea unor servicii prompte si de calitate, deservirea cu profesionalism a clientilor fiind principiul nostru de baza.

Echipa sta la dispozitia dumneavoastra pentru obtinerea tuturor actelor necesare pentru cadastru si intabulare proprietati in Deva si intregul judet, apartamente sau case, pornind de la masuratori si intocmirea dosarelor cadastrale (acte, documentatii) pana la obtinerea intabularii acestora.

Toate aceste acte sunt necesare pentru efectuarea de tranzactii imobiliare: vanzari, cumparari, schimburi dar si in cazul unei mosteniri sau ipoteci. Astfel, veti avea siguranta intocmirii si verificarii corecte si legale a actelor si dosarelor necesare. Documentatia finala de cadastru/intabulare va fi obtinuta rapid cu un efort minim din partea dvs.

Ce este cadastrul?

Cadastrul reprezinta un sistem unitar si obligatoriu de evidenta si inventariere sistematica a bunurilor imobile de pe teritoriul intregii tari, din puncte de vedere cantitativ, calitativ si juridic, indiferent de destinatia lor si de proprietar prin care se realizeaza identificarea, inregistrarea si reprezentarea lor in registre si pe harti si planuri cadastrale.

Cadastrul este:

 • Obiectiv pentru ca exprima realitatea din teren;
 • Unitar, pentru ca se executa dupa instructiuni si normative unice si foloseste un limbaj unic atat pentru utilizator cat si pentru beneficiar;
 • Dinamic pentru ca exprima realitatea naturala in continua schimbare, ceea ce impune necesitatea unei intretineri permanente;
 • General pentru ca satisface cerintele de baza pentru toate sectoarele economiei nationale;
 • Obligatoriu pe intreg teritoriul tarii pentru proprietarii de bunuri imobile si pentru institutiile care gestioneaza bunurile imobile.

 cadastru Deva

Compania noastra de cadastru, intabulare si topografie din Deva se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice cu o gama variata de servicii dintre care amintim:

 •  topografie, cadastru si intabulare Deva - Hunedoara pentru apartamente, case, terenuri intravilane si extravilane
 •  intocmire planuri de situatie Deva - Hunedoara necesare obtinerii diverselor avize
 •  masuratori si calcule pentru determinarea volumelor de terasamente, sapatura, etc.
 •  dezmembrari si comasari de terenuri in Deva - Hunedoara
 •  documentatii tehnice cadastrale Deva - Hunedoara pentru inscrierea drepturilor reale asupra imobilelor
 •  planuri topografice de situatie Deva - Hunedoara in format analogic si digital
 •  aviz tehnic pentru obtinerea certificatului de urbanism sau autorizatie de construire
 •  ridicari topografice si trasari constructii, cote, limite de proprietate Deva - Hunedoara
 •  documentatii cadastrale Deva - Hunedoara pentru scoaterea terenului din circuitul agricol si cel silvic 

Echipa firmei de cadastru, intabulare si topografie din Deva este formata din ingineri cu pregatire specializata si multi ani de experienta in domeniile topografiei, cadastrului si geodeziei in Deva - Hunedoara.

Dispunem de echipamente topografice moderne si performante, dotare IT, programe informatice si echipa formata din experti cadastru, autorizati de Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara. Preturile noastre difera in functie de specificul lucrarii (cadastru, intabulare, localizarea terenului, suprafata terenului).

Localizare Cadastru Deva
Galerie Birou Cadastru Deva