Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Birou Cadastru Botosani

birou cadastru StefanestiBirou Cadastru Botosani isi desfasoara activitatea in domeniul topografiei si cadastrului dovedind de-a lungul timpului cunostinte intemeiate in domeniul in care ne desfasuram activitatea, acumuland experienta si notorietate pe plan local datorita seriozitatii, profesionalismului si calitatii serviciilor pe care le pune la dispozitia clientilor sai.

Vrem ca fiecare client al Biroului nostru de cadastru din Botosani noastre sa fie pe deplin multumit, acest lucru contand foarte mult pentru noi.

Credem ca numai printr-un serviciu promt si de calitate, prin clienti multumiti pe deplin de serviciile prestate care ne pot recomanda la randul lor se poate creea o imagine buna a firmei.

Cadastrul este un sistem unitar si obligatoriu de evidenta si inventariere sistematica a tuturor bunurilor imobile de pe teritoriul tarii din punct de vedere cantitativ, calitativ si juridic, indiferent in posesia cui se afla bunurile, precum si reprezentarea acestora pe planurile cadastrale si in documentele cadastrale, si in cartea funciara in vederea realizarii publicitatii imobiliare.

Aparatura profesionala din dotare, experienta practica si un fundament teoretic bine pus la punct va garanteaza reusita unor lucrari de inalta calitate.

cadastru

Cunoasterea problemelor clientilor nostri ajuta compania sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei in permanenta.

In functie de nevoile pe care le aveti va propunem o gama de servicii, de la lucrari de cadastru pana la documentatii pentru realizarea PUG, PUZ, PUD si obtinerea avizelor aferente.

Biroul nostru de cadastru din Botosani va ofera urmatoarele servicii:

  • Lucrari de cadastru;
  • Documentatii pentru intabulare in cartea funciara a imobilelor: constructii si terenuri;
  • Documentatii pentru alipirea si dezlipirea terenurilor intravilane si extravilane;
  • Documentatii pentru rectificarea suprafetelor de teren;
  • Lucrari de inginerie topografica, trasari fundatii si constructii de orice fel, canalizari, instalatii electrice (linii electrice aeriene si subterane), conducte de gaz si apa;
  • documentatii pentru realizarea PUG, PUZ, PUD si obtinerea avizelor aferente;
  • Consultanta de specialitate.

intabulare Botosani

Galerie Birou Cadastru Dorohoi