Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Cadastru Drobeta Turnu Severin - CYM Topo Survey

Cadastru Drobeta Turnu Severin are ca obiect principal de activitate elaborarea lucrarilor de specialitate din domeniul geodeziei, topografiei si cadastrului in Drobeta-Turnu Severin si imprejurimi la inalte standarde de calitate.

Lucrarile noastre sunt in conformitate cu legislatia in vigoare si respectand normele emise de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI).

Cadastrul reprezinta sistemul unitar si obligatoriu de evidenta tehnica, economica si juridica a tuturor imobilelor de pe un teritoriu administrativ.

Entitatile de baza ale acestui sistem sunt parcela, constructia si proprietarul. Sistemul de evidenta al cadastrului are ca finalitate inscrierea in registrul de publicitate imobiliara. (Cadastrul general este sistemul de evidenta al imobilelor de pe intreg teritoriul tarii).

Folosind instrumente profesionale, va oferim o gama completa de servicii de cartografiere, care stau la baza inscrierii cadastrale a oricarei suprafete de teren sau imobil.

Executam lucrari de cadastru, geodezie, cartografie, ridicari topografice, parcelari, trasari topografice, masuratori terestre si intabulari.

Dispunand de echipamente moderne si performante, aveti garantia calitatii lucrarilor prin vasta experienta dobandita pe parcursul anilor.

Detinem capacitatea de a duce la bun sfarsit atat lucrari de mare amploare care cer proceduri si masuratori complexe si executam cu aceeasi precizie proiectele mai mici.

Servicii complete de topografie si cadastru

  • cadastru și intabulare apartament cadastru și intabulare teren intravilan
  • cadastru și intabulare teren extravilan cadastru și intabulare teren cu construcție
  • actualizare / rectificare cadastru dezmembrare / parcelare / lotizare teren intravilan
  • dezmembrare / parcelare / lotizare teren extravilan alipire teren intravilan
  • alipire teren extravilan alipire unitati individuale (apartamente)
  • realizare planuri topografice de situatie in format analogic si digital;
  • ridicari topografice necesare executarii proiectelor diverselor investitii (constructii, amenajari, restructurari);

Caracteristicile care definesc Biroul De Cadastru Geodezie Cartografie Drobeta Turnu Severin:

  • Promptitudine – executam lucrarile in un scurt termen posibil
  • Profesionalism – asiguram consultanta si informare pentru serviciile oferite
  • Seriozitate – lucrarile topografice sau cadastrale sunt executate in conformitate cu legislatia in vigoare si respectand normele emise de ANCPI

Aparatura profesionala din dotare, experienta practica si un fundament teoretic bine pus la punct va garanteaza reusita unor lucrari de inalta calitate.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri ajuta biroul nostru de cadastru sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei in permanenta.

Galerie Birou Cadastru Drobeta Turnu Severin