Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

AdiCad

Birou de cadastru Galati AdiCad ofera servicii complete de cadastru si intabulare in judetul Galati. Suntem o echipa de tineri, eficienti, pragmatici, clari si onesti avand experienta si cunostintele necesare pentru a va ajuta sa gasim impreuna solutia la problemele dumneavoastra de Cadastru in Galati.

Suntem aici pentru dumneavoastra de Luni pana Vineri intre orele 09:00 - 16:00.

Birou cadastru Galati

Pentru ca propietarii de imobile din Galati si judetul Galati sa beneficieze de bune servicii de intabulare si cadastru Galati,echipa noastra este gata oricand sa depaseasca asteptarile clientilor sai si sa raspunda dorintei acestora de a obtine mai rapid documentatii tehnice complete si masuratori de precizie. Noi va ajutam sa obtineti cat mai usor numarul cadastral si inscrierea in Cartea Funciara in Galati.

In serviciile oferite, AdiCad Cadastru Galati nu face niciun compromis cu privire la calitate si seriozitate, toate lucrarile realizate fiind in conformitate cu legislatia in vigoare, respectand normele emise de ANPC. De asemenea, oferim consultanta de specialitate si gasim intotdeauna solutii optime pentru clientii nostri.

Pentru realizarea lucrarilor sunt folosite moderne metode de masurare si prelucrare, ceea ce asigura precizia lucrarilor de cadastru si topografie, precum si promptitudine in executie.

Calitatea lucrarilor executate de AdiCad Cadastru Galati este garantata atat de personalul cu studii superioare de specialitate si cu experienta indelungata, cat si de aparatura, tehnica de calcul si moderne metode de lucru. Societatea si personalul sau sunt autorizate de catre Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara sa execute lucrari in domeniul cadastrului, topografiei, geodeziei si cartografiei.

Servicii complete de cadastru si topografie in judetul Galati:

 •  Lucrari de cadastru si intabulare pentru apartamente, terenuri intravilane si extravilane din Galati si impregurimi;
 •  Dezmembrari, parcelari si/sau lotizari de terenuri intravilane si extravilane;
 •  Comasari si/sau alipiri de terenuri sau parcele;
 •  Realizare planuri topografice de situatie in format analogic si digital;
 •  Ridicari topografice necesare executarii proiectelor diverselor investitii (constructii, amenajari, restructurari);
 •  Trasari constructii, cote, limite de proprietate Galati;

Acte necesare:

 • Copie simpla si copie legalizata a actului de proprietate,adica unul dintre urmatoarele acte:
 • Contract de Vanzare-Cumparare insotit de Procesul verbal de predare primirein cazul imobilelor cumparate de la stat,
 • Contract de Construire impreuna cu procesul verbal de receptie, Certifiacat de mostenitor impreuna cu anteactul care a stat la baza succesiunii, Contract de donatie, sentinta, etc;
 • Copie a actului de identitate a proprietarului/ proprietarilor;
 • Certificat Fiscal obtinut de la Administratia Financiara cu specificatia pentru cadastru si intabulare.

Ce este cadastrul?

Cadastrul general este sistemul unitar si obligatoriu de evidenta tehnica, economica si juridica prin care se realizeaza identificarea, inregistrarea, reprezentarea pe harti si planuri cadastrale a tuturor terenurilor, precum si a celorlalte bunuri imobile de pe intreg teritoriul tarii, indiferent de destinatia lor si proprietar. cadastru Galati

Birou de carte funciara.

Compartiment auxiliar al judecatoriei, care are ca obiect de activitate inscrierea in cartea funciara a actelor si faptelor juridice referitoare la imobile.

Localizare AdiCad
Galerie Birou Cadastru Galati