Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Cadastru si Topografie Husi

cadastru husiCadastru și Topografie Huși – cu o vastă experiență în domeniul cadastrului, topografiei, geodeziei și cartografiei, executăm lucrări în conformitate cu legislația în vigoare și respectând normele emise de Agenția Natională de Cadastru și Publicitate Imobiliară București (ANCPI). 

Ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon:

0768.549.967- Ing. Oțăt Sergiu

Suntem autorizați să efectuam lucrări la categoriile B și C. În afară serviciilor de cadastru, topografie, geodezie și cartografie oferim servicii de proiectare si consultanta.


Echipa de lucru din cadrul biroului deține experiență în domeniile: cadastru, topografie, geodezie, cartografie, prezentând seriozitate maximă și profesionalism.

Prestarea serviciilor se efectuează în condiții optime, incercându-se evitarea implicării excesive a clientului în vederea obținerii actelor și avizelor necesare documentațiilor tehnice, iar împreună cu colaboratorii nostri competenti și de încredere garantăm înaltă calitate, eficientă și rapiditate maximă în soluționarea problemelor dumneavoastră.

Proiectele realizate în decursul anilor de activitate, precum și experiența dobândită, sunt datorate clienților noștri - fie persoane fizice, juridice sau instituții ale statului și suntem onorați de încrederea pe care ne-au acordat-o. În serviciile prestate, calitatea este garantată atât de personalul cu studii superioare de specialitate, cu experiență îndelungată, cât și de aparatura performantă, tehnica de calcul și moderne metode de lucru.

Căutăm în permanență modalități prin care să creștem calitatea serviciilor noastre, să ne consolidam reputația și să încurajăm utilizarea serviciilor noastre.

Cadastrul 

Este un sistem unitar și obligatoriu de evidența și inventariere sistematică a tuturor imobilelor de pe teritoriul țării.

Cartea funciară

Este un registru public destinat evidențierii datelor referitoare la imobile și la anumite inscriptiuni, prin care drepturile reale asupra imobilelor iau naștere sau încetează.

cadastru, topografie, geodezie, cartografie

Intabularea

Reprezintă înscrierea prin care se realizează de la data înregistrării cererii, tranferarea, constituirea, modificarea sau stingerea unui drept real imobiliar în cartea funciară.

Geodezia

Este știința care se ocupă cu determinarea riguroasă a formei și dimensiunilor Pământului sau a unor porțiuni din suprafața sA.

Topografia

Este știință și tehnică care stă la bază întocmirii hărților și planurilor care reprezintă porțiuni ale suprafeței terestre.

Topografia Inginerească

Disciplină de sinteză care participă la procesul de proiectare și realizare a investițiilor de orice fel.

Releveul

Este reprezentarea grafică a interiorului unei construcții întocmit pe nivele ce conține dimensiunile și suprafețele camerelor, dimensiunile și amplasarea ușilor și ferestrelor.

Planul topografic

Este reprezentarea convențională în plan, a unei suprafețe de teren, într-o proiecție cartografica și într-un sistem de referință. Pentru România-Sistem de proiecție Stereografic 1970 și Sistem de referință Marea Neagră 1975.

SERVICII

 • documentație cadastrală și intabulare apartamente;
 • documentație cadastrală și intabulare teren intravilan cu sau fără construcții;
 • documentație cadastrală și intabulare teren extravilan;
 • documentație actualizare / repoziționare imobile înscrise în Cartea funciară;
 • documentație alipire imobile imobile înscrise în Cartea funciară;
 • documentație dezlipire imobile imobile înscrise în Cartea funciară;
 • documentație alipire unități individuale (apartamente);
 • documentație apartamentare (dezlipire construcție în unități individuale);
 • plan topografic necesar obținerii autorizației de construire;
 • trasare limite imobile;
 • trasare axe / elemente detaliu construcții;
 • relevee construcții.
Localizare Cadastru si Topografie Husi
Galerie Birou Cadastru Husi