Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

TOPCAD LAND SRL

CADASTRU OLTENITA - TOPCAD LAND SRL - suntem autorizati ANCPI, iar experienta in domeniu ne recomanda, oferind servicii cadastrale, intabulari si ridicari topografice cu promptitudine si profesionalism.

TOPCAD LAND SRL are in componenta o echipa de profesionisti, condusa de ingineri autorizati in acest domeniu, avand in dotare aparatura de ultima generatie cu precizii foarte bune, astfel asigurand o acuratete ridicata a masuratorilor topografice, regasindu-se in rezultatele finale ale documentatiilor de cadastru si intabulare.

Program de lucru:

Luni - Vineri: 8:30 - 16:30

Sambata: Inchis

Duminica: Inchis

Valorile sunt foarte importante pentru noi, asadar, veti gasi intotdeauna respect, profesionalism, transparenta si responsabilitate iar serviciile de cadastru si topografie pe care le prestam sunt de calitate inalta si la preturi corecte.

Prestarea serviciilor este efectuata in conformitate cu legislatia in vigoare  respectand normele emise de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara, totodata evitand implicarea excesiva a clientului in vederea obtinerii actelor si avizelor necesare receptiei documentatiilor tehnice. Garantam inalta calitate, eficienta si rapiditate maxima in solutionarea problemelor dumneavoastra.

Executam orice lucrare in termenul convenit cu beneficiarul. Putem masura, prelucra si depune dosarul a doua zi in cazul cand se doreste depunerea lucrarilor in regim de urgenta. 

 

cadastru, topografie, geodezie, intabulare

Cadastru

Este un sistem unitar si obligatoriu de evidenta si inventariere sistematica a tuturor imobilelor de pe teritoriul tarii.

Cartea funciara

Este un registru public destinat evidentierii datelor referitoare la imobile si la anumite inscriptiuni, prin care drepturile reale asupra imobilelor iau nastere sau inceteaza.

Intabularea

Este inscrierea prin care se realizeaza de la data inregistrarii cererii, tranferarea, constituirea, modificarea sau stingerea unui drept real imobiliar in cartea funciara.

Geodezia

Este stiinta care se ocupa cu determinarea riguroasa a formei si dimensiunilor Pamântului sau a unor portiuni din suprafata sa.

Topografia

Este stiinta si tehnica care sta la baza intocmirii hartilor si planurilor care reprezinta portiuni ale suprafetei terestre.

Topografia Inginereasca

Disciplina de sinteza care participa la procesul de proiectare si realizare a investitiilor de orice fel. 

Releveul

Este reprezentarea grafica a interiorului unei constructii intocmit pe nivele ce contine dimensiunile si suprafetele camerelor, dimensiunile si amplasarea usilor si ferestrelor.

Planul topografic

Este reprezentarea conventionala in plan, a unei suprafete de teren, intr-o proiectie cartografica si intr-un sistem de referinta. Pentru Romania - Sistem de proiectie Stereografic 1970 si Sistem de referinta Marea Neagra 1975. 

SERVICII DE TOPOGRAFIE - CADASTRU - INTABULARE OLTENITA

 • documentatie cadastrala si intabulare apartamente Oltenita; 
 • documentatie cadastrala si intabulare teren intravilan cu sau fara constructii Oltenita;
 • documentatie cadastrala si intabulare teren extravilan Oltenita;
 • documentatie actualizare / repozitionare imobile inscrise in Cartea funciara Oltenita;
 • documentatie alipire imobile imobile inscrise in Cartea funciara Oltenita;
 • documentatie dezlipire imobile imobile inscrise in Cartea funciara Oltenita;
 • documentatie alipire unitati individuale (apartamente) Oltenita;
 • documentatie apartamentare (dezlipire constructie in unitati individuale) Oltenita;
 • plan topografic necesar obtinerii autorizatiei de construire Oltenita;
 • trasare limite imobile Oltenita; 
 • trasare axe / elemente detaliu constructii Oltenita;
 • relevee constructii Oltenita.

 

Localizare TOPCAD LAND SRL
Galerie Birou Cadastru Oltenita