Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Imobix Topo Project

birou cadastru Pitesti

Compania noastra IMOBIX TOPO PROJECT & GEOPROIECT ofera servicii profesionale pentru fiecare tip de activitate pe care o prestam. Domeniile noastre de activitate sunt: Birou Cadastru, Birou Evaluari, Birou Reevaluari, Birou Mediere, Agentie imobiliara, Dealer zonal Sokkia.

Va stam la dispozitie pentru executarea lucrari de cadastru, topografie, geodezie, carte funciara, intabulare, trasare, plan situatie, relevee de apartamente si case, lotizari de terenuri in judetul Arges,  judetul Olt, judetul Valcea.

Imobix Topo Project reprezinta o societate  cu capital integral privat, formata dintr-o echipa dinamica si serioasa, cu o vasta  experienta in domeniul masuratorilor geodezice, topografice cadastrale in judetul Arges si imprejurimi. Societatea a reusit sa se impuna pe piata datorita seriozitatii si experientei dobandite pentru toate tipurile de lucrari in domeniul masuratorilor terestre, dar si din prisma faptului ca dispunem de un raport calitate/pret din zona.

Solutiile oferite de compania noastra sunt simple si extrem de eficiente, in conformitate cu legislatia in vigoare si respectand normele emise de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

Pentru realizarea lucrarilor sunt folosite moderne  metode de masurare si prelucrare, ceea ce asigura precizia lucrarilor de cadastru si topografie, precum si promptitudine in executie.

Calitatea lucrarilor executate de Imobix Topo Project este garantata atat de personalul cu studii superioare de specialitate si cu experienta indelungata, cat si de aparatura, tehnica de calcul si moderne metode de lucru. Societatea si personalul sau sunt autorizate de catre Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara sa execute lucrari in domeniul cadastrului, topografiei si geodeziei.

Suntem in permanenta in cautarea modalitatilor prin care sa crestem calitatea serviciilor noastre, sa consolidam reputatia societatii si sa incurajam utilizarea serviciilor noastre.

cadastru, topografie, intabulare

Activitatea noastra este ghidata de urmatoarele principii:

  •   executam orice lucrare in termenul convenit cu beneficiarul;
  •   toti clientii nostri beneficiaza gratis de consultanta si recomandari specifice fiecarei solicitari;
  •   la efectuarea lucrarilor, utilizam intotodeauna aparatura si softuri performante pentru a asigura o precizie maxima a masuratorilor.

Cadastrul reprezintă un sistem unitar şi obligatoriu de evidenţă şi inventariere sistematică a bunurilor imobile de pe teritoriul întregii ţări, din puncte de vedere cantitativ, calitativ şi juridic, indiferent de destinaţia lor şi de proprietar prin care se realizează identificarea, înregistrarea şi reprezentarea lor în registre şi pe hărţi şi planuri cadastrale.

Birou Cadastru Imobix Topo Project

Firma noastra va ofera urmatoarele servicii:

  • Cadastru
  • Cartografie
  • Geodezie
  • Topografie Inginereasca

lucrari si masuratori de cadastru, topografie si geodezie

Localizare Imobix Topo Project
Galerie Birou Cadastru Pitesti