Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

REALTIMECAD

CADASTRUSuntem o firma autorizata ANCPI cu o vasta experienta in domeniul cadastrului si topografiei. Va sustinem in proiectele dumneavoastra cu servicii de calitate, efectuate prompt si meticulos cu ajutorul aparaturii de inalta precizie si al unei echipate formate din ingineri cu experienta.

Tratam cu atentie si profesionalism fiecare proiect, indiferent de complexitatea acestuia. Mai mult decat atat, toate proiectele preluate de catre societatea noastra au fost finalizate cu succes si din acest motiv clientii nostri ne recomanda cu drag.

Va oferim servicii de cadastru si intabulare pentru apartamente, terenuri si constructii, masuratori topografice si geodezice in Suceava, Falticeni, Radauti, Campulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Vicovu de Sus, Gura Humorului, Dolhasca, Liteni, Salcea, Siret, Cajvana, Frasin, Brosteni, Milisauti si Solca. In afara serviciilor de cadastru si intabulare, executam si lucrari pentru alipirea sau dezmembrarea terenurilor agrare sau curti si constructii, precum si identificarea si trasarea limitelor de proprietate.

Trasarea sau intarusarea terenului este absolut necesara pentru localizarea si identificarea exacta a limitelor de proprietate. Aceasta operatiune trebuie sa se efectueze in momentul in care se doreste achizitionarea unui teren, oferindu-va siguranta ca terenul indicat este chiar cel din acte. De asemenea va punem la dispozitie informatiile necesare pentru intabularea apartamentelor si terenurilor in cartea funciara, cu ajutorul careia veti putea tranzactiona sau ipoteca imobilele respective. 

Prestarea serviciilor se efectueaza in conditii optime evitand implicarea excesiva a clientului in vederea obtinerii actelor si avizelor necesare documentatiilor tehnice, iar impreuna cu colaboratorii nostri competenti si de incredere garantam inalta calitate, eficienta si rapiditate maxima in solutionarea problemelor dumneavoastra!

 SERVICII

  • Rdicari topografice si planuri cotat
  • Cadastru si intabulare. Prima inscriere, dezmembrari, comasari, actualizari, inscrieri constructii( efectuam lucrari de cadastru atat pentru apartamente cat si pentru terenuri)
  • Materializarea limitelor terenurilor existente in cadastru, precum si trasari axe constructii sau cota 0
  • Verificarea suprapunerilor limitelor de proprietate cu cele ale vecinilor, folosind masuratori GPS
  • Determinari puncte GPS
  • Topografie in executia de drumuri
  • Topografie pentru canalizare
  • Topografie pentru alimentare cu apa
  • Urmariri constructii
  • Proiectare drumuri, poduri

Localizare REALTIMECAD
Galerie Birou Cadastru Pojorata