Pentru a gasi firma dorita, puteti folosi functia CAUTA FIRMA notand orasul/judetul dumneavoastra.

Cadastru Tălmaciu

Cadastru TălmaciuCadastru Tălmaciu executa servicii de specialitate de inalta tinuta profesionala, aceasta constituind dezideratul esential al societatii. Intelegand evolutia fireasca a exigentelor clientilor nostri,biroul nostru a facut eforturi de dotare tehnica, detinand in prezent toata gama aparaturii de ultima generatie.

Va oferim servicii profesioniste de cadastru, geodezie si topografie in Tălmaciu si orasele din apropiere la ridicate standarde si  preturi avantajoase.

Toate lucrarile cadastrale sau de topografie sunt executate conform legislatiei in vigoare si respectand normele emise de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

Credem ca numai printr-un serviciu promt si de calitate, prin clienti multumiti pe deplin de serviciile prestate care ne pot recomanda la randul lor se poate creea o imagine buna a firmei.

Cadastrul este un sistem unitar si obligatoriu de evidenta si inventariere sistematica a tuturor bunurilor imobile de pe teritoriul tarii din punct de vedere cantitativ, calitativ si juridic, indiferent in posesia cui se afla bunurile, precum si reprezentarea acestora pe planurile cadastrale si in documentele cadastrale, si in cartea funciara in vederea realizarii publicitatii imobiliare.

Aparatura profesionala din dotare, experienta practica si un fundament teoretic bine pus la punct va garanteaza reusita unor lucrari de inalta calitate. 

Caracteristicile principale ale biroului de cadastru Tălmaciu sunt:

  • Promptitudine – executia lucrarilor se realizeaza intotdeauna la timp
  • Profesionalism – consultanta si informare pentru serviciile oferite
  • Seriozitate – lucrarile topografice, cadastrale si de audit energetic sunt executate in conformitate cu legislatia in vigoare

cadastru, topografie, geodezie, cartografie

Serviciile oferite:

  • asiguram consultanta de specialitate in domeniul cadastrului, topografiei si geodeziei
  • documentatii cadastrale: inscriere constructii, actualizari date tehnice, intabulari, dezmembrari, alipiri, rectificari limite hotar, modificari de suprafata
  • trasari constructii civile si industriale : limite de proprietate, drumuri
  • expertize tehnice judiciare in topografie, cadastru si geodezie

 Cadastru Sibiu Tălmaciu

Localizare Cadastru Tălmaciu
Galerie Birou Cadastru Talmaciu